Fotbal: Jucătorii lui Arsenal Londra, plasaţi în carantină; meciul cu Manchester City a fost amânat

Fotbal: Jucătorii lui Arsenal Londra, plasaţi în carantină; meciul cu Manchester City a fost amânat

Meciul dintre echipele Manchester City şi Arsenal, programat miercuri seara în campionatul Angliei, a fost amânat, iar jucătorii echipei londoneze au fost plasaţi în carantină pentru 14 zile, după ce au intrat în contact cu patronul clubului grec Olympiakos Pireu, Evangelos Marinakis, declarat pozitiv la noul coronavirus, informează AFP.

"Decizia de amânare a meciului din această seară (miercuri) a fost luată din precauţie şi la sfatul medicilor, după s-a dezvăluit că membri ai personalului lui Arsenal al intrat în contact cu acţionarul lui Olympiakos, Evangelos Marinakis, declarat pozitiv la Covid-19", a indicat Manchester City într-un comunicat.

Clubul Arsenal a precizat, la rândul său, că va urma "indicaţiile guvernului care recomandă ca toate persoanele care au intrat în contact cu cineva contaminat cu coronavirus trebuie să se izoleze acasă pentru 14 zile".

Arsenal Londra a fost eliminată din Europa League de Olympiakos Pireu, la finele lunii februarie. Ulterior, Evangelis Marinakis, proprietarul grupării elene şi al clubului englez Nottingham Forest, a anunţat că a fost contaminat cu Covid-19.

Arsenal a precizat jucătorii, precum şi patru membri ai staff-ului tehnic, care s-au întâlnit cu Marinakis după partida de pe Emirates Stadium din Londra, vor rămâne la locuinţele lor pe toată durata carantinei.

"Recomandarea medicală pe care am primit-o făcea referire la un risc slab de contaminare cu Covid-19", a subliniat gruparea londoneză.

Până în acest moment nu a fost stabilită nicio dată la care s-ar putea disputa meciul dintre Manchester City şi Arsenal.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...