Fotbal: Junior Morais - Sunt foarte bucuros că am ajuns la FCSB, anul acesta sigur câștigăm campionatul

Fotbal: Junior Morais - Sunt foarte bucuros că am ajuns la FCSB, anul acesta sigur câștigăm campionatul

Fotbalistul brazilian Junior Morais a declarat, vineri dimineață, la Institutul Național de Medicină Sportivă din Capitală, că este foarte bucuros de transferul la FCSB, echipă cu care este convins că va câștiga titlul în noul sezon.

"Sunt foarte bucuros că am ajuns la Steaua (n.r. — FCSB), acum urmează să începem pregătirea și îmi doresc să dau totul pentru noua mea echipă. Steaua este cel mai mare club din România, când mergi în Europa toată lumea știe de Steaua București. Anul trecut nu a câștigat campionatul, dar sigur anul acesta îl câștigăm. Știu că noul antrenor (n.r. — Nicolae Dică) a fost un jucător foarte bun și că acum este un antrenor foarte bun", a afirmat Junior Morais.

Fundașul în vârstă de 30 de ani îi așteaptă la FCSB și pe foștii colegi de la Astra Giurgiu, Constantin Budescu și Filipe Teixeira. "M-am întâlnit aici cu foștii colegi de la Astra, Enache, Boldrin și De Amorim. Îl aștept și pe Budescu... să vină și Teixeira, să fie mai bine. Am fost colegi la Astra și ar fi foarte bine să vină. Am fi mai mulți și am ști exact ce să facem (n.r. — pe teren). Steaua mereu face achiziții, vrea mereu să aducă jucători foarte buni. Astra începe un sezon cu mulți jucători noi. Au plecat antrenorii, au plecat mulți jucători, dar acum trebuie să meargă mai departe", a menționat el.

"Momcilovic este un jucător foarte bun, eu trebuie să dau tot ce am mai bun. Important este ca eu să fiu apt de joc, iar antrenorul dacă are nevoie de mine o să intru să dau totul pentru Steaua", a afirmat Junior Morais despre concurența cu Marko Momcilovic pentru postul de fundaș stânga în echipa FCSB.

Douăzeci și doi de jucători din lotul echipei de fotbal FCSB au efectuat, vineri dimineață, vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă din Capitală, printre aceștia aflându-se și ultimele achiziții, Junior Morais și Ionuț Larie.

Lotul formației FCSB va pleca vineri seară spre Slovacia, acolo unde va efectua primul turneu de pregătire, între 9 și 22 iunie. Al doilea stagiu de pregătire este programat în perioada 25 iunie — 8 iulie, la Apeldoorn, Olanda.

AGERPRES (autor: Marius Țone, editor: Mihai Țenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro