Fotbal: Kylian Mbappe şi-a prelungit contractul cu Paris Saint-Germain până în 2025

Fotbal: Kylian Mbappe şi-a prelungit contractul cu Paris Saint-Germain până în 2025

Preşedintele clubului Paris Saint-Germain, Nasser Al-Khelaifi, a anunţat sâmbătă, în faţa publicului de pe stadionul Parc des Princes, la ultimul meci al campioanei Franţei în acest sezon, că vedeta Kylian Mbappe şi-a prelungit contractul până în 2025, transmite AFP.

''Sunt foarte mulţumit că rămân în Franţa, la Paris, în oraşul meu. Sper că voi continua să fac ceea ce iubesc cel mai mult, să joc fotbal şi să câştig trofee'', a declarat atacantul, care a fost curtat intens de Real Madrid.

Mbappe (23 ani) a prezentat în faţa spectatorilor un tricou pe care scris 2025, după ce a semnat o prelungire a contractului cu trei ani.

Atacantul francez era aşteptat la Real Madrid în această vară, din postura de jucător liber de contract, dar în cele din urmă a fost convins să rămână în capitala Franţei.

Vestea vine ca un şoc pentru Real Madrid, chiar înaintea finalei Ligii Campionilor, cu Liverpool, din 28 mai.

L'Equipe, Marca, Le Parisien-Aujourd'hui en France şi RMC au indicat sâmbătă că Mbappe îşi va prelungi contractul cu trei ani, iar un anunţ oficial va fi făcut în cursul serii.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Preda)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu