Fotbal: Lampard a suferit o fractură la mână în celebrarea golului lui Everton (1-0 cu Newcastle)

Fotbal: Lampard a suferit o fractură la mână în celebrarea golului lui Everton (1-0 cu Newcastle)

Antrenorul echipei engleze de fotbal Everton, Frank Lampard, a suferit o fractură la mână în timp ce sărbătoarea golul victoriei din meciul de miercuri cu Newcastle (1-0), una foarte importantă în lupta pentru evitarea retrogradării din Premier League, şi este dispus şi la alte asemenea sacrificii dacă vor aduce rezultate similare, transmite DPA.

''Nu ştiu cum s-a întâmplat, am făcut-o în timp ce celebram golul. Cred că am intrat în contact cumva cu cineva şi am realizat două minute mai târziu că mâna îmi tremură şi mă durea puţin, dar accept asta pentru cele trei puncte'', a declarat Lampard după meci.

După eliminarea lui Allan (minutul 83), Everton părea că nu mai poate câştiga meciul, dar Alex Iwobi a marcat în al nouălea minut din cele 14 suplimentare acordate de arbitru, din cauza unui protestatar care s-a legat de un stâlp al porţii în repriza secundă şi a intervenţiei VAR la cartonaşul roşu.

A fost a treia victorie a lui Everton din luna septembrie şi ''caramelele'', care mai au două meciuri restante, au urcat pe locul 17 (25 puncte), la trei puncte de zona retrogradării.

Întrebat câte oase fracturate ar accepta până la finele sezonului, Lampard a replicat: ''Pot lua câte unul la fiecare meci dacă vor. Acest joc este special şi nu s-a simţit atât de special pentru noi în ultimele săptămâni''.

Everton are duminică un meci crucial cu Watford, aflată pe locul 18 (22 puncte), în deplasare, în lupta pentru evitarea retrogradării.
AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”