Fotbal: Laurenţiu Roşu, noul selecţioner al echipei naţionale Under 18 a României

Fotbal: Laurenţiu Roşu, noul selecţioner al echipei naţionale Under 18 a României

Antrenorul Laurenţiu Roşu (42 de ani) a fost numit, marţi, în funcţia de selecţioner al echipei naţionale de fotbat Under 18 a României, formată din jucători născuţi începând cu 1 ianuarie 2001, informează site-ul oficial al FRF.

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a declarat că Roşu este cea mai potrivită alegere la conducerea lotului U18. "Cred că Laurenţiu Roşu este cea mai potrivită alegere pentru această generaţie. Ne dorim să avem performanţe la toate loturile, de aceea obiectivul este calificarea la Turul de Elită care va avea loc anul viitor", a afirmat Stoichiţă.

La rândul său, Laurenţiu Roşu a afirmat: "E un proiect extrem de interesant şi îmi doresc ca echipa naţională care la anul va deveni naţionala U19 să se califice la Turul de Elită, iar apoi la tuneul final al Campionatului European. De aceea căutam cele mai bune talente din ţară, să formăm o echipă competitivă pentru a realiza obiectivele propuse".

Laurenţiu Roşu şi-a început cariera de antrenor în 2010 ca secund al tehnicianului Juan Ramon Lopez Caro la FC Vaslui. Ulterior, el a mai fost secundul antrenorilor Cosmin Contra şi Răzvan Lucescu la Petrolul Ploieşti şi al lui Constantin Gâlcă la FCSB. Ca antrenor principal a condus formaţiile UTA Arad (2016 - 2017) şi Dacia Mioveni (2017 - 2018).
AGERPRES (AS-editor: Marius Ţone, editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia