Fotbal: Liga Campionilor - "Trăiesc o nebunie", a declarat Zinedine Zidane (Real Madrid)

Fotbal: Liga Campionilor - "Trăiesc o nebunie", a declarat Zinedine Zidane (Real Madrid)

"Trăiesc o nebunie", au fost primele cuvinte ale antrenorului echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, marți seara, după victoria elevilor săi (3-0) în fața rivalei Atletico Madrid, pe "Santiago Bernabeu", în prima manșă a semifinalelor Ligii Campionilor.

"Emoțiile ca jucător sau ca antrenor sunt complet diferite", a explicat după meci fostul fotbalist al Realului (2001-2006) și al echipei Franței.

"Astăzi trăiesc o nebunie. Sunt fericit pentru ce am reușit să fac și ce trăiesc în fiecare zi. Sper să continui, va dura cât va dura, dar astăzi profit", a adăugat el în conferința de presă de după meci.

Referindu-se la explozia de bucurie pe marginea terenului, după tripla lui Ronaldo, Zidane a precizat: "Este adevărat că la goluri dau afară tot ce acumulez în interior. Mă abțin tot meciul și când vine golul, atunci explodez. Sunt multe meciuri, multă energie consumată, iar uneori am nevoie să ies din rezerva mea", a mai spus tehnicianul francez.

"Am gestionat bine meciul, cunoscând forțele adversarilor și pe ale noastre. Putem spune că am fost superiori, pentru că dacă te uiți la scor înseamnă că am făcut un meci mare. Dar mai este un meci retur și trebuie să ne batem. Vom suferi acolo, este sigur", a conchis Zidane.

Real Madrid, deținătoarea trofeului, a făcut un pas mare spre finala Ligii Campionilor la fotbal, marți seara, după ce a învins-o pe rivala Atletico Madrid la scor de forfait, 3-0 (1-0) , pe ''Santiago Bernabeu'', în prima manșă a semifinalelor.

Eroul meciului a fost portughezul Cristiano Ronaldo, care a reușit un hat-trick de senzație (10, 73, 86).

AGERPRES (autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Țenea, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia