Fotbal: Madridul se pregăteşte pentru o eventuală celebrare a titlului sâmbătă seara

Fotbal: Madridul se pregăteşte pentru o eventuală celebrare a titlului sâmbătă seara

Madridul este pregătit să asigure toate condiţiile pentru ca mii de suporteri ai echipei locale de fotbal Real să se strângă sâmbătă seara la fântâna Cibeles pentru o mult-aşteptată sărbătoare a câştigării titlului, care poate deveni realitate cu un singur punct câştigat contra lui Espanyol Barcelona, transmite Reuters.

Cu un avans de 15 puncte faţă de rivala FC Barcelona, Real Madrid are nevoie de o remiză pentru a câştiga matematic titlul, obiectiv uşor la prima vedere, mai ales că Espanyol a pierdut trei din ultimele patru meciuri disputate.

Antrenorul Carlo Ancelotti va avea însă o misiune dificilă, în cazul unei sărbătoriri a titlului, pentru că echipa va avea nevoie de prospeţime în returul cu Manchester City din semifinalele Ligii Campionilor, prevăzut miercuri pe Santiago Bernabeu. Echipa engleză s-a impus cu 4-3 în prima manşă.


Foto: (c) MASSIMO PERCOSSI/EPA


Tehnicianul italian crede însă că un prim trofeu ar putea însemna un impuls grozav pentru jucători înainte de returul cu City: ''Dacă vom putea câştiga titlul sâmbătă, bineînţeles că vom sărbători şi cred că asta ne va ajuta pentru meciul cu Manchester City.

Oficialii primăriei Madridului au autorizat deja pregătirile pentru sărbătoarea de la fântâna Cibeles, locul tradiţional în care fanii Realului celebrează marile succese. Încă de vineri vor fi impuse restricţii de circulaţie, iar o scenă va fi construită în jurul fântânii unde jucătorii îmbarcaţi într-un autocar descoperit se alătură de obicei fanilor veniţi de pe Santiago Bernabeu pentru a continua celebrările.

Dacă la ultimul titlu, din 2020, erau în vigoare măsuri restrictive, inclusiv portul măştii, din cauza Covid-19, acum suporterii se pot manifesta în totală libertate.

Presa spaniolă se aşteaptă ca Ancelotti să menajeze o parte dintre jucătorii importanţi, precum Modric, Casemiro, Ferland Mendy şi chiar Benzema, în vederea duelului cu City din Liga Campionilor. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

3 VIDEO George Simion, derapajul disperării? / Ți-au slăbit șuruburile, țărănușule?

4 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte!

5 „Este cea mai letală forță de luptă de pe planetă și o vom păstra așa”