Fotbal: Mai multe cazuri de Covid-19 în campionatul italian

Fotbal: Mai multe cazuri de Covid-19 în campionatul italian

Cu o lună înainte de debutul noului sezon în campionatul de fotbal al Italiei, mai multe cazuri de jucători infectaţi cu Covid-19 au fost anunţate miercuri, în timp ce cluburile debutează pregătirea dinaintea sezonului, informează AFP.

Testele efectuate în vederea reluării au relevat trei cazuri pozitive la prima echipă a lui Cagliari, fiind vorba de jucătorii Filip Bradaric, Luca Ceppitelli şi Alberto Cerri, plasaţi în izolare la domiciliu, conform unui comunicat al clubului.

"O carantină cu supraveghere activă" a fost decisă pentru alţi doi jucători care au fost în "contact strâns" cu jucătorii testaţi pozitiv, conform clubului sard, care îşi va relua joi pregătirea.

Cagliari anunţase deja la începutul săptămânii că un alt jucător al său, atacantul bulgar Kiril Despodov, a fost testat pozitiv, fără simptome, în Bulgaria, şi se află în carantină.

De asemenea, portarul de rezervă al clubului AS Roma, Antonio Mirante, a anunţat miercuri că a fost depistat pozitiv la noul coronavirus.

"Sunt bine, nu am niciun simptom", a transmis el prin intermediul unui video postat pe contul său de Instragram, în timp ce clubul din capitala Italiei urmează să reia antrenamentele săptămâna viitoare.

Sezonul 2020-2021 din Serie A va debuta pe 19 septembrie.
AGERPRES (AS/autor: Vlad Consantinescu, editor: Teodor Ciobanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Niciodată mai mult de o noapte” / Noi amănunte picante despre „intelectuala” lui Reghe

2 Fotografii cu Prodanca goală și cu mâna la „fofo” scăpate pe internet

3 Așa arată Sharapova în realitate. Restul e photoshop și iluzie...

4 VIDEO Priviți ce palat și-a cumpărat fugarul Rizea la Chișinău!

5 „Am decis să încercăm din nou”