Fotbal: Mai multe cazuri de Covid-19 în campionatul italian

Fotbal: Mai multe cazuri de Covid-19 în campionatul italian

Cu o lună înainte de debutul noului sezon în campionatul de fotbal al Italiei, mai multe cazuri de jucători infectaţi cu Covid-19 au fost anunţate miercuri, în timp ce cluburile debutează pregătirea dinaintea sezonului, informează AFP.

Testele efectuate în vederea reluării au relevat trei cazuri pozitive la prima echipă a lui Cagliari, fiind vorba de jucătorii Filip Bradaric, Luca Ceppitelli şi Alberto Cerri, plasaţi în izolare la domiciliu, conform unui comunicat al clubului.

"O carantină cu supraveghere activă" a fost decisă pentru alţi doi jucători care au fost în "contact strâns" cu jucătorii testaţi pozitiv, conform clubului sard, care îşi va relua joi pregătirea.

Cagliari anunţase deja la începutul săptămânii că un alt jucător al său, atacantul bulgar Kiril Despodov, a fost testat pozitiv, fără simptome, în Bulgaria, şi se află în carantină.

De asemenea, portarul de rezervă al clubului AS Roma, Antonio Mirante, a anunţat miercuri că a fost depistat pozitiv la noul coronavirus.

"Sunt bine, nu am niciun simptom", a transmis el prin intermediul unui video postat pe contul său de Instragram, în timp ce clubul din capitala Italiei urmează să reia antrenamentele săptămâna viitoare.

Sezonul 2020-2021 din Serie A va debuta pe 19 septembrie.
AGERPRES (AS/autor: Vlad Consantinescu, editor: Teodor Ciobanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”