Fotbal: Manchester City a ajuns la un acord pentru a-l transfera pe Erling Haaland (oficial)

Fotbal: Manchester City a ajuns la un acord pentru a-l transfera pe Erling Haaland (oficial)

Manchester City a ajuns la un acord pentru a-l achiziţiona pe atacantul norvegian Erling Haaland de la Borussia Dortmund pe 1 iulie, a declarat clubul din Premier League într-un comunicat de marţi, conform Reuters.

"Transferul rămâne supus termenilor finali dintre clubul actual şi jucător", a indicat Manchester City.

Luni, presa britanică a afirmat că transferul lui Haaland va fi oficializat în cursul săptămânii şi că jucătorul a efectuat deja vizita medicală .

Dortmund, unde norvegianul evoluează la începutul lui 2020, a indicat în aceeaşi zi că i-a dat o zi liberă lui Haaland pentru "a rezolva nişte probleme personale".

City va trebui să plătească 75 de milioane de euro, valoarea clauzei de reziliere, pentru a-l transfera pe jucător. Potrivit presei, adăugând diverse comisioane, bonusul la semnătură şi contractul pe 5 ani care prevede un salariu de 25 de milioane de euro pe an, tranzacţia s-ar ridica la un total de aproximativ 250 milioane de euro. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante