Fotbal: Marius Șumudică, bucuros de calificare, a anunțat că pleacă de la Astra Giurgiu

Antrenorul Marius Șumudică a anunțat că se va despărțit de Astra Giurgiu, pe care a calificat-o, joi seara, în șaisprezecimile de finală ale Europa League la fotbal.

''Este o zi și frumoasa și tristă, iar lacrimile pe care le-a vărsat Alibec în fața mea — despărțindu-se de colegii lui și de mine — mi-au produs și mie aceeași stare; plângeam ca doi idioți unul în brațele celuilalt. În loc să ne bucurăm că vom continua împreună, ne despărțim, el mergând la una dintre rivalele mele de moarte (Steaua, n. red.), dar asta este. Alibec este un jucător de o calitate extraordinară, îi mulțumesc pentru tot. Ceilalți jucători i-au scandat numele'', a declarat Marius Șumudică după meciul cu AS Roma, încheiat la egalitate, 0-0.

Șumudică a dezvăluit la sport.ro că acesta a fost probabil ultimul său meci la Astra Giurgiu.

''Nu pot să-mi stăpânesc lacrimile, este cea mai frumoasă zi din viața mea și din păcate cred că e ultima mea zi la Astra. Eu am produs peste 15 milioane de euro de când am ajuns aici, a sosit momentul să fiu respectat, nu cred că mai prind meciul cu Steaua. Am făcut tot ce a ținut de mine, dar din păcate nu am fost respectat. Cei de la Gaziantep au venit din Turcia, eu mă opresc în această seara chiar dacă nu ajung la un acord cu ei. Nu avem dialog cu Niculae (patronul Ion Niculae, n. red.) și nici nu-mi doresc, capitolul Astra este un capitol închis", a precizat Șumudică.

Astra Giurgiu s-a calificat în șaisprezecimile de finală ale competiției de fotbal Europa League, după ce a terminat la egalitate cu AS Roma, 0-0, joi seara, pe Arena Națională din București, în ultima etapă din Grupa E, iar Austria Viena a pierdut cu 2-3 la Plzen.

AGERPRES (AS-editor: Mihai Țenea, editor online: Ada Vîlceanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum se stă. Ultimele cifre și calcule din taberele principalelelor partide

2 Pronosticul și dezvăluirile de culise ale fugarului Rizea despre alegerile din București

3 Sindile, audiat la DNA! În vârstă de 42 de ani, șeful jandarmilor la represiunea din 10 august s-a pensionat p…

4 Se întoarce foaia? Gunoiul care l-a înregistrat pe Nicușor Dan, chemat de procurori cu înregistrările difuzate…

5 ULTIMA ORĂ Dorinel Umbrărescu va construi și drumul expres Brăila-Galați, după ce a câștigat contractul de 371…