Fotbal: Mbappe a refuzat o ofertă de 45 de milioane de euro net pe sezon la PSG (presă)

Fotbal: Mbappe a refuzat o ofertă de 45 de milioane de euro net pe sezon la PSG (presă)

Atacantul francez Kylian Mbappe ar fi respins o propunere din partea clubului Paris Saint-Germain pentru a-şi prelungi contractul cu echipa pariziană de 45 milioane euro net pe sezon, a anunţat, miercuri, cotidianul Le Parisien, citat de agenţia EFE.

După închiderea perioadei de transferuri de vară, în care oferta făcută de Real Madrid lui PSG pentru Mbappe a fost una din atracţiile din ultimele zile, cotidianul L'Equipe relatează că, după oferta verbală de 200 milioane euro, echipa pariziană părea dispusă să materializeze transferul.

A doua ofertă făcută de PSG, respinsă de jucător, era de doi ani la valoarea de 45 de milioane de euro net pe sezon, ceea ce reprezintă un salariu mai mare decât cele ale celorlalte două vedete ale echipei, Leo Messi şi Neymar.

Acest salariu net ar presupune pentru clubul parizian o cheltuială brută anuală de 135 milioane euro, a adăugat presa franceză.

Prima ofertă de reînnoire prezentată de PSG era de 25 milioane euro net pe sezon, a adăugat L'Equipe.

Dar Le Parisien consideră că PSG, în noile încercări de a-l păstra pe Mbappe, are în vedere "o primă astronomică la semnare, inedită în istoria fotbalului".

Paris Saint-Germain face presiuni de mai multe luni pentru prelungirea contractului lui Mbappe, pe care l-a achiziţionat în 2017 în schimbul a 180 milioane euro. Negocierile pentru prelungirea angajamentului, care expiră în iunie anul viitor, nu au avansat, lăsând să se întrevadă o plecare a starului.
AGERPRES (AS/autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea) 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Zvonuri proaspete de la PNL și PSD...

2 Informații certe

3 Cum îl definește Sebastian Lăzăroiu pe „interlopul PNL”

4 Jigodia e nevaccinată! / Avocatul nu i-a dat voie să intre în sala de judecată

5 Doctor în științe medicale: Fără antibiotice și cortizon în doze maxime, pacienții din ATI mor