Fotbal: Mbappe a semnat cu Real Madrid pe 30 ianuarie, scrie presa spaniolă

Fotbal: Mbappe a semnat cu Real Madrid pe 30 ianuarie, scrie presa spaniolă

Kylian Mbappe, marea vedetă a fotbalului francez, aflat la final de contract cu clubul Paris Saint-Germain, a semnat cu echipa Real Madrid încă din 30 ianuarie, scrie presa spaniolă.

Potrivit dezvăluirilor jurnalistului Ramon Alvarez, colaborator al postului Radio Marca, foarte bine informat în privinţa grupării din capitala Spaniei, avocata atacantului francez, Delphine Verheyden, s-a întâlnit cu doi responsabili ai clubului Real Madrid, la finele lunii ianuarie, pentru oficializarea contractului lui Mbappe, înaintea dublei pe care PSG a disputat-o împotriva formaţiei de pe Santiago Bernabeu, în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Kylian Mbappe (23 ani), campion mondial cu naţionala Franţei în 2018, a marcat ambele goluri ale parizienilor în dubla respectivă, câştigată de madrileni cu scorul general de 3-2.

Ramon Alvarez precizează, totodată că "în acest timp de operaţiuni se semnează mai multe contracte", aşa cum a fost şi în cazul plecării lui Lionel Messi de la FC Barcelona la PSG.

Întreaga operaţiune legată de trecerea lui Mbappe la Real Madrid urmează să fie încheiată în cursul acestei săptămâni, rămânând de finalizat doar aspecte precum drepturile de imagine şi alte puncte, asigură jurnalistul respectiv.

Conform ziarelor spaniole, Mbappe ar urma să încaseze o primă de transfer cuprinsă între 60 şi 80 milioane euro, în timp ce salariul său la Real Madrid se va ridica la 25 de milioane de euro net pe sezon, ceea ce îl va transformat în cel mai bine plătit jucători al clubului "blanco".

Chiar dacă Real Madrid va reuşi să finalizeze operaţiunea trecerii lui Mbappe pe Santiago Bernabeu în aceste zile, prezentarea oficială a francezului ar urma să fie făcută în iulie sau august.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina