Fotbal: Mbappe anunţă că nu va pleca de la PSG în această iarnă

Fotbal: Mbappe anunţă că nu va pleca de la PSG în această iarnă

Kylian Mbappe, marea vedetă a fotbalului francez, care a fost aproape de un transfer la Real Madrid în vara trecută, a anunţat că va încheia sezonul alături de actualul său club, Paris Saint-Germain, informează AFP.

Întrebat, în cadrul unui interviu acordat postului de televiziune CNN în legătură cu o posibilă plecare de pe Parc des Princes în apropiatul mercato de iarnă, Mbappe a răspuns zâmbind: "În ianuarie nu. Sunt la PSG şi sunt foarte fericit. O să închei sezonul (aici), 100%".

"Voi da totul pentru a câştiga Liga Campionilor, campionatul şi Cupa Franţei", a adăugat decarul francez, în vârstă de 23 ani.

Referindu-se la viitorul duel cu Real Madrid, din optimile de finală ale Ligii Campionilor, Mbappe a estimat că PSG este "pregătită" pentru această confruntare, având o "echipă câştigătoare".

"Singurul lucru pe care îl am în minte este să o înving pe Real Madrid în februarie şi martie", a mai spus jucătorul parizian.

Kylian Mbappe a precizat, totodată, că "nu regretă" că şi-a exprimat dorinţa de a pleca la Real Madrid în vara trecută. "Am fost sincer. Am spus ce aveam pe suflet. Dar, bineînţeles, sunt fericit să rămân, să joc alături de Lionel Messi şi de ceilalţi băieţi", a mărturisit el.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia