Fotbal: Meciul România - Danemarca, din preliminariile Under-21, va avea loc la Craiova

Fotbal: Meciul România - Danemarca, din preliminariile Under-21, va avea loc la Craiova

Meciul dintre selecţionatele de tineret ale României şi Danemarcei, care va avea loc pe 31 martie, în preliminariile Campionatului European de fotbal Under-21 din 2021, va avea loc pe Stadionul ''Ion Oblemenco'' din Craiova, a anunţat FRF pe site-ul său oficial.

Ora de începere a meciului cu cea mai puternică adversară din grupă a tricolorilor va fi comunicată ulterior.

Întâlnirea cu liderul grupei reprezintă şi debutul lui Adrian Mutu ca selecţioner al naţionalei Under-21. De asemenea, va fi pentru prima oară când tinerii tricolori vor evolua pe noul stadion din Craiova. În urmă cu doi ani, echipa naţională de seniori a disputat pe arena craioveană un meci amical cu Suedia (1-0), fiind susţinută de 20.454 de spectatori.

Naţionala Under-21 a României ocupă locul secund în Grupa a 8-a a preliminariilor, cu 10 puncte, după Danemarca, 15 puncte.

La turneul final, pe lângă cele două formaţii gazdă, Ungaria şi Slovenia, se vor califica direct cele 9 câştigătoare ale grupelor preliminare şi cea mai bună echipă de pe locul secund. Celelalte 8 formaţii clasate pe locul al doilea vor disputa între ele un baraj în dublă manşă pentru celelalte patru locuri disponibile. AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Gabriela Badea) 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

3 ULTIMA ORĂ Prima evaluare independentă a pierderilor suferite de ruși în Ucraina!

4 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

5 Ucrainenii l-au ucis pe „comandantul Tik Tok”