Fotbal: Meciul România - Danemarca, din preliminariile Under-21, va avea loc la Craiova

Fotbal: Meciul România - Danemarca, din preliminariile Under-21, va avea loc la Craiova

Meciul dintre selecţionatele de tineret ale României şi Danemarcei, care va avea loc pe 31 martie, în preliminariile Campionatului European de fotbal Under-21 din 2021, va avea loc pe Stadionul ''Ion Oblemenco'' din Craiova, a anunţat FRF pe site -ul său oficial.

Ora de începere a meciului cu cea mai puternică adversară din grupă a tricolorilor va fi comunicată ulterior.

Întâlnirea cu liderul grupei reprezintă şi debutul lui Adrian Mutu ca selecţioner al naţionalei Under-21. De asemenea, va fi pentru prima oară când tinerii tricolori vor evolua pe noul stadion din Craiova. În urmă cu doi ani, echipa naţională de seniori a disputat pe arena craioveană un meci amical cu Suedia (1-0), fiind susţinută de 20.454 de spectatori.

Naţionala Under-21 a României ocupă locul secund în Grupa a 8-a a preliminariilor, cu 10 puncte, după Danemarca, 15 puncte.

La turneul final, pe lângă cele două formaţii gazdă, Ungaria şi Slovenia, se vor califica direct cele 9 câştigătoare ale grupelor preliminare şi cea mai bună echipă de pe locul secund. Celelalte 8 formaţii clasate pe locul al doilea vor disputa între ele un baraj în dublă manşă pentru celelalte patru locuri disponibile. AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”