Fotbal: Meciurile echipelor FCSB şi U Craiova din Europa League, arbitrate de brigăzi din Norvegia şi Malta

Fotbal: Meciurile echipelor FCSB şi U Craiova din Europa League, arbitrate de brigăzi din Norvegia şi Malta

Partidele pe care echipele FCSB şi Universitatea Craiova le vor disputa, joi, în manşa I a primului tur preliminar al Europa League vor fi arbitrate de brigăzi din Norvegia şi Malta, anunţă Federaţia Română de Fotbal pe site-ul său oficial.

Meciul pe care FCSB îl va disputa, joi, de la ora 21:30, pe stadionul "Marin Anastasovici" din Giurgiu, cu formaţia Milsami Orhei din Republica Moldova, va fi condus de norvegianul Kristoffer Hagenes (29 de ani), cel care a mai arbitrat un singur meci în Europa League. Hagenes va fi ajutat la cele două tuşe de conaţionalii Magnus Lundberg şi Andeers Dale, în timp ce al patrulea oficial va fi Trygve Kjensli.

Partida în care Universitatea Craiova o va întâlni joi (ora 19:00), în Azerbaidjan, pe Sabail, va fi condusă de o brigadă din Malta formată din Fyodor Zammit (central), Duncan Sultana şi Theodore Zammit (asistenţi) şi Mario Apap (al patrulea oficial).

FRF mai anunţă că, miercuri, vicepreşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Alexandru Deaconu, va fi observator în Belarus la partida dintre Bate Borisov şi Piast Gliwice, contând pentru manşa I a primul tur preliminar al Ligii Campionilor.
AGERPRES (AS-editor: Marius Ţone, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…