Fotbal: Messi (PSG), accidentat, ratează meciul cu Metz din Ligue 1

Fotbal: Messi (PSG), accidentat, ratează meciul cu Metz din Ligue 1

Argentinianul Lionel Messi (PSG) s-a accidentat la genunchiul stâng şi va rata meciul din deplasare cu Metz, de miercuri, din etapa a 7-a a Ligue 1, scrie AFP.

''După o lovitură primită la genunchi, argentinianul a fost supus marţi dimineaţă unui RMN care a confirmat semnele de contuzie osoasă. El va fi supus unei noi investigaţii după 48 de ore'', a indicat marţi clubul parizian dând astfel de înţeles că acesta nu va juca miercuri seara pe Stade Saint-Symphorien.

Lionel Messi, la primul său meci duminică în faţa fanilor parizieni pe Parc des Princes, a fost înlocuit în minutul 76 al meciului dintre Paris Saint-Germain şi Olympique Lyon (2-1), când scorul era 1-1, iar antrenorul Mauricio Pochettino a explicat că decizia sa a fost luată pentru binele echipei.

Messi, la al treilea joc în tricoul parizienilor, a avut o bară şi a avut o expresie uimită la înlocuirea lui din minutul 76 cu fundaşul Achraf Hakimi, având un scurt schimb de cuvinte cu Pochettino în timp ce ieşea de pe teren.

''Toată lumea ştie că avem jucători grozavi, un efectiv de 35 jucători. A fost decizia mea, nu pot juca mai mult de 11 jucători. Mă gândesc la cea mai bună variantă la fiecare partidă, pentru fiecare jucător, cum face fiecare antrenor. Uneori funcţionează, alte ori nu. Sunt acolo să iau decizii, care uneori plac, iar alteori nu plac'', a declarat atunci tehnicianul argentinian.

După meci, câştigat printr-un gol al lui Mauro Icardi în minutele de prelungire, pe reţelele de socializare au circulat fotografii ale momentului în care Messi trecea prin faţa lui Pochettino cu o expresie nedumerită.

''L-am întrebat cum a fost şi el mi-a spus că a fost bine. Asta a fost schimbul nostru de cuvinte'', explica Pochettino.

PSG se menţine lider cu 18 puncte după 6 etape în Ligue 1, iar Metz este ''lanterna roşie'' cu 3 puncte. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

4 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

5 Foarte interesante amănunte...