Fotbal: Messi a efectuat joi primul antrenament cu PSG

Fotbal: Messi a efectuat joi primul antrenament cu PSG

Argentinianul Lionel Messi a efectuat joi primul antrenament alături de noii săi colegi de la Paris Saint-Germain, echipă cu care a semnat un contract pe doi ani, plus unul opţional, informează EFE.

Messi a ajuns la centrul de pregătire de la Camp des Loges la ora locală 09:15, potrivit postului de televiziune RMC Sport, iar antrenamentul a debutat la 11:00, desfăşurându-se cu porţile închise.

Suporterii lui PSG s-au adunat în jurul centrului de la Camp de Loge, cu speranţa de a-l vederea pe internaţionalul argentinian.

Surse din cadrul clubului Paris Saint-Germain au declarat pentru EFE că antrenamentul de vineri, programat tot la 11:00, se va desfăşura cu porţile deschise.

Lionel Messi, în vârstă de 34 ani, a fost prezentat oficial de PSG miercuri, în cursul unei conferinţe de presă care a avut loc la stadionul Parc des Princes.

Starul argentinian va juca la PSG alături de brazilianul Neymar, cu care a fost coleg timp de patru ani la FC Barcelona, dar şi de spaniolul Sergio Ramos, fostul căpitan al lui Real Madrid, care a semnat la rândul său, în această vară, un acord pe două sezoane cu clubul parizian.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Teodor Ciobanu, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski