Fotbal: Mihai Teja - Nu ştiu dacă voi rămâne la FCSB şi din sezonul viitor

Fotbal: Mihai Teja - Nu ştiu dacă voi rămâne la FCSB şi din sezonul viitor

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Mihai Teja, a afirmat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că nu ştie dacă va mai rămâne la conducerea tehnică a echipei 'roş-albastre', deşi a precizat că nu au existat până acum reproşuri din partea patronului Gigi Becali.

"Nu ştiu dacă voi rămâne la FCSB şi în sezonul viitor. Eu am început o muncă la FCSB, îmi doresc să fac performanţă atât cât pot la FCSB. Îmi doresc să fac asta pentru că sunt condiţii de a face performanţă aici şi jucătorii sunt cu calitate, şi atunci îmi doresc să continui munca. Însă nu se poate face de la o zi la alta, trebuie să construieşti uşor, uşor. Dacă va exista posibilitatea asta cu siguranţă orice antrenor îşi doreşte să fie la o echipă de top sau să plece mai sus", a declarat Teja.

Teja a infirmat discuţiile legate de presupuse indicaţii venite din partea patronului Gigi Becali în timpul meciurilor: "Nu au existat reproşuri. Normal, există nemulţumire când nu câştigi, dar la Steaua e clar că există nemulţumire când nu câştigi, este presiunea rezultatului, este presiunea că trebuie să câştigi fiecare meci. Nu mi-a cerut nimeni în timpul meciului să fac schimbări. Înainte de meci vorbim cu domnul Becali, după joc mai vorbim, dar discuţiile astea mi se par normale. Patronul are părerea dânsului şi e clar că atunci când câştigi sau nu câştigi să fie mai multe discuţii despre joc".

În ceea ce priveşte criticile patronului la adresa jucătorilor, Teja a spus că aceştia trebuie să respecte părerea lui Gigi Becali.

"Este părerea patronului şi noi o respectăm, chiar dacă nu sunt lucruri frumoase care să te facă fericit. Important este să scoţi capul din pământ atunci când greşeşti, să recunoşti atunci când nu merge un lucru, să recunoşti, şi să îl faci să meargă mai bine. Toate înfrângerile sau egalurile te fac să fii mai bun. Dacă un antrenor ar avea o reţetă să iau campionatul zeci de ani la rând n-ar mai avea nicio emoţie, dar se întâmplă la fiecare club, sunt factori care pot influenţa evoluţia unei echipe", a mai spus antrenorul Mihai Teja. AGERPRES/(A - autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Dragomir, editor online: Ady Ivaşcu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Un agent de la Penitenciarul Rahova, prins în flagrant de DNA când lua 10.000 de euro mită. În schimb, trebuia…

2 Teodorovici, salvat de pericolul muncii: nu va lucra la privat, a fost numit Director de Audit la Curtea de Co…

3 Un profesor din Piatra Neamț i-a cerut unei eleve poze cu ea dezbrăcată: De matematică sunt sătul!

4 Activistul de mediu Daniel Bodnar a suferit un grav accident rutier. Medicii spun că nu-şi poate simţi picioar…

5 Navalnîi prezintă imagini cu "palatul lui Vladimir Putin": 18.000 de metri pătrați, într-un complex de 7.000 d…