Fotbal: Mircea Rednic revine pe banca tehnică a echipei Dinamo pentru a cincea oară

Fotbal: Mircea Rednic revine pe banca tehnică a echipei Dinamo pentru a cincea oară

Antrenorul Mircea Rednic revine pe banca tehnică a echipei Dinamo Bucureşti, pentru a cincea oară, tehnicianul afirmând că începând de joi va pregăti formaţia alb-roşie.

"Situaţia în care se află Dinamo m-a convins, sunt principalul responsabil din momentul ăsta. În momentul de faţă, ştiţi care e situaţia noastră, va fi foarte greu să aducem jucători până în iarnă. Nu fac liste, eu trebuie să îi aduc în viaţă, eu cred în băieţii ăştia. Am acceptat ca de mâine să mă prezint la antrenamente. Am semnat un an cu opţiune", a declarat Rednic.

Tehnicianul a precizat că în situaţia în care se află în acest moment, Dinamo va avea drept obiectiv salvarea de la retrogradare.

"E cel mai greu moment în care am revenit la Dinamo, va fi nevoie de muncă, de încredere. De mâine voi face o evaluare a lotului. Nu credeam că o să vină şansa aşa repede să o preiau pe Dinamo. Nu voi mai veni cu bani de acasă, pentru că nimeni nu a apreciat. Obiectivul este salvarea de la retrogradare. Ce să ne batem la play-off? Ăsta e obiectivul, e dureros", a mai spus Rednic.

După 10 etape, Dinamo se află pe locul 15 în clasamentul Ligii I, cu doar 6 puncte, patru mai mult decât ultima clasată, Academica Clinceni.

În vârstă de 59 de ani, Mircea Rednic a mai antrenat formaţia Dinamo de alte patru ori, ultima oară în sezonul 2018-2019.

Mircea Rednic îi succede pe banca tehnică a echipei Dinamo, italianului Dario Bonetti, care a părăsit echipa, după înfrângerea cu 6-0 în faţa rivalei FCSB.
AGERPRES (AS-autor: Adrian Ţone, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 Așa o fi?

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă