Fotbal: Mutarea finalei Ligii Campionilor la Paris, "o motivaţie suplimentară" pentru PSG (Pochettino)

Fotbal: Mutarea finalei Ligii Campionilor la Paris, "o motivaţie suplimentară" pentru PSG (Pochettino)

Antrenorul lui Paris Saint-Germain, Mauricio Pochettino, a recunoscut vineri că mutarea finalei Ligii Campionilor la Paris, pe Stade de France, este "o motivaţie suplimentară" pentru echipa sa, care speră să câştige în premieră această competiţie, scrie AFP.

"Este o motivaţie suplimentară. Ar fi incredibil să avem această posibilitate (disputarea finalei pe Stade de France - n. r.). Mai avem însă mult de lucru", a declarat tehnicianul argentinian.

"Suporterii parizieni vor fi fericiţi şi mulţumiţi să poată asista la o finală în care joacă PSG în orice oraş din Europa", a mai spus vineri Pochettino, cu o zi înaintea meciului de campionat cu Saint-Etienne.

PSG va juca pe 9 martie returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor, pe terenul lui Real Madrid, pe care a învins-o în tur cu 1-0.

Parizienii, cu fotbalişti ca Neymar, Lionel Messi şi Kylian Mbappe, se numără printre favoriţii la finală.

UEFA a decis să mute finala ediţiei din acest an a Ligii Campionilor de la Sankt Petersburg la Paris, după invazia rusă din Ucraina, a anunţat vineri forul fotbalistic european.

Organizaţia continentală a mulţumit preşedintelui francez Emmanuel Macron pentru "sprijinul personal şi angajamentul" său în preluarea finalei Champions League.

Finala Ligii Campionilor 2021-2022 urma să fie organizată pe găzduită de stadionul echipei Zenit Sankt Petersburg, în data de 28 mai.

Stade de France a mai găzduit finala celei mai importate competiţii europene intercluburi în 2000 şi 2006.
AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...