Fotbal: Napoli şi-a vândut căpitanul în China

Fotbal: Napoli şi-a vândut căpitanul în China

Slovacul Marek Hamsik, starul şi căpitanul echipei de fotbal SSC Napoli, a semnat cu clubul chinez Dalian Yifang, a anunţat avocatul clubului italian, Mattia Grassani, citat de AFP.

"Hamsik este jucătorul lui Dalian începând din această seară, de la ora 20,30", a declarat Grassani, miercuri, pentru Radio Kiss Kiss.

Mijlocaşul slovac urmează să ajungă vineri în China, în schimbul sumei de 20 milioane euro, conform presei italiene.

Transferul jucătorului în vârstă de 31 ani a fost suspendat săptămâna trecută, din cauza unor neînţelegeri legate de modalităţile de plată, după cum a precizat clubul Napoli.

Hamsik a sosit la Napoli, fosta echipă a lui Diego Maradona, în anul 2007, devenind rapid un idol al suporterilor de pe San Paolo. El a marcat în total 121 de goluri în 520 de meciuri disputate.

Presa din peninsulă precizează că Hamsik a semnat un contract pe trei ani cu Dalian Yifang, unde va fi coechipier cu belgianul Yannick Carrasco (ex-AS Monaco şi Atletico Madrid), precum şi cu argentinianul Nicolas Gaitan (fost la Benfica Lisabona şi Atletico Madrid), slovacul urmând să încaseze un salariu de nouă milioane de euro pe an.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante