Fotbal: Narcis Răducan anunţă că FCSB va instala un antrenor principal după dubla cu Vitoria Guimaraes

Fotbal: Narcis Răducan anunţă că FCSB va instala un antrenor principal după dubla cu Vitoria Guimaraes

Directorul sportiv al clubului de fotbal FCSB, Narcis Răducan, a declarat, marţi seara, că noul antrenor principal al formaţiei roş-albastre va fi unul de anvergură şi va fi instalat după dubla cu Vitoria Guimaraes din play-off-ul Europa League.

"Toţi suntem îngrijoraţi, locul 11 în clasament nu ne face cinste şi trebuie să muncim, să fim inspiraţi pentru a ieşi rapid din acea zonă. Cine vine antrenor? Îl căutăm. Căutăm omul potrivit, acum avem un interimar (n.r. - Vergil Andronache) pe care îl sprijinim în această dublă din Europa League. După care va trebui să aducem un staff de anvergura acestui club. Vreau să fie un antrenor bun, care să pună stăpânire pe vestiar, care să ducă echipa acolo unde îi este locul. Acum suntem la stadiul de analiză a antrenorilor. Dar acest stadiu presupune şi întâlniri preliminare", a spus Răducan, care a refuzat să nominalizeze tehnicienii.

În ceea ce priveşte play-off-ul din Europa League cu Vitoria Guimaraes, Răducan a afirmat: "Avem o dublă foarte importantă în Europa League, iar toată energia este canalizată către aceste meciuri. Suntem conştienţi de valoarea adversarului. Însă calculele hârtiei au fost de multe ori învinse în istoria acestui club. Poate că Vitoria Guimaraes are un uşor avantaj, pentru că şi valoarea individuală a jucătorilor este una considerabilă. Dar în această dublă şansele sunt sensibil egale pentru că jucătorii se capacitează într-un mod aparte în competiţiile internaţionale, dincolo de problemele din campionatul intern. Din fericire sunt jucători care au revenit după accidentări, vor reveni şi alţii săptămâna viitoare... iar în formulă completă vom arăta cu siguranţă altfel".

Directorul sportiv al clubului de fotbal FCSB, Narcis Răducan, a fost prezent, marţi seara, la Gala Asociaţiei Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori din România (AFAN).
AGERPRES (A-editor: Marius Ţone, editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”