Fotbal: Neymar vrea să rămână la PSG, în ciuda zvonurilor

Fotbal: Neymar vrea să rămână la PSG, în ciuda zvonurilor

Vedeta Neymar crede că "rămâne" la Paris Saint-Germain, a declarat el într-un interviu pentru portalul Oh My Goal, difuzat miercuri, pe fondul speculaţiilor presei franceze despre viitorul brazilianului, care a avut un randament inconstant, scrie AFP.

"Deocamdată n-a ajuns nimic la urechile mele, dar din partea mea, adevărul este că rămân. Este cât de poate de adevărat", a afirmat fotbalistul la Doha, capitala Qatarului, unde unul dintre sponsorii săi a organizat un turneu de fotbal în cinci care îi poartă numele.

PSG, în plină restructurare, s-ar întreba ce loc să-i acorde lui Neymar, care şi-a prelungit anul trecut contractul până în 2025.

Semnarea unui nou contract de către Kylian Mbappe, până în 2025, a schimbat datele problemei la PSG, atacantul francez devenind centrul proiectului sportiv al clubului. PSG este pregătit să înceapă în această vară un nou ciclu odată cu plecarea directorului sportiv, brazilianul Leonardo, ce ar putea fi urmat de antrenorul argentinian Mauricio Pochettino.

L'Equipe asigură în ediţia sa de miercuri că PSG "nu s-ar opune unei plecări a lui Neymar".

Rămâne de văzut ce loc îi va fi atribuit brazilianului în sezonul viitor de către noua conducere sportivă a clubului. PSG l-ar putea numi pe portughezul Luis Campos în locul lui Leonardo.

Din cauza accidentărilor repetate, lui Neymar i-a fost greu să-şi asume statutul de cel mai scump jucător din istorie, el fiind cumpărat de la FC Barcelona în 2017 pentru 222 de milioane de euro.

Neymar a ajuns la 100 de goluri pentru PSG în meciul de sâmbătă cu Metz (5-0) din ultima etapă de campionat.

"Visul continuă şi în sezonul viitor vor reveni proaspeţi cu puterea de a ne lupta din nou", a scris duminică atacantul pe contul său de Instagram.
AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale