Fotbal: Noi cazuri pozitive la coronavirus la clubul FC Voluntari

Fotbal: Noi cazuri pozitive la coronavirus la clubul FC Voluntari

Clubul de fotbal FC Voluntari a anunţat, miercuri, pe pagina sa de Facebook , existenţa unor noi cazuri de infectare cu coronavirus după testele efectuate săptămâna aceasta.


''În urma testării COVID-19, efectuate ieri la prima echipă, echipa secundă, cât şi la grupele de juniori U19 şi U17 ale clubului nostru, au fost depistate 6 rezultate pozitive. Cei 6 jucători infectaţi cu noul coronavirus fac parte din lotul FC Voluntari 2, angrenată în competiţia Ligii a 3-a. Aceştia se află în izolare şi respectă toate recomandările DSP Ilfov'', se arată în comunicat.

Săptămâna trecută, clubul ilfovean anunţa cinci cazuri pozitive la echipa a doua.

Meciul dintre FC Voluntari 2 şi CSA Steaua, din Liga a III-a, din etapa a patra a fost anulat, şi la echipa militară înregistrându-se 20 de cazuri pozitive.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Teodor Ciobanu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”