Fotbal: O speranţă a clubului Manchester United a furat ghetele lui Rooney pentru a cumpăra alimente

Fotbal: O speranţă a clubului Manchester United a furat ghetele lui Rooney pentru a cumpăra alimente

Ravel Morrison, una din speranţele academiei lui Manchester United în urmă cu un deceniu, a admis că a furat ghetele vedetelor Wayne Rooneey şi Rio Ferdinand pentru a le vinde şi a cumpăra alimente pentru familia lui, transmite EFE.

Într-o discuţie cu Rio Ferdinand, Morrison, ultima oară la ADO Den Haag, a dezvăluit că din cauza salariului mic pe care îl primea atunci a început să fure ghetele marilor jucători din vestiar pentru a-şi hrăni familia.

''Fiecare pereche de ghete valora cam 250 lire sterline. Luam două perechi şi le puteam oferi celor de acasă o cină grozavă. Cred că am luat vreo 30 perechi de ghete. Nu cred însă că am făcut o pagubă prea mare şi mă gândeam că aş putea cu o pereche să pun mâncare pe masă în acea seară. Nu credeam că este o problemă, dar acum văd lucrurile diferit'', a spus Morrison, 28 ani, care este jucător liber după despărţirea de clubul olandez în ianuarie 2021. El a mai jucat în cariera lui la West Ham, Birmingham City, Lazio, Queens Park Rangers, Sheffield United printre alte cluburi.

Alex Ferguson l-a caracterizat cu ani în urmă pe Morrison ca unul dintre cele mai mari talente produse de United, însă până la urmă acest jucător nu a avut nicio apariţie în campionat, bifând doar câteva meciuri în Cupa Ligii engleze pentru prima echipă a "diavolilor roşii".


AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…