Fotbal: Poenaru (Clinceni), după 0-3 cu UTA: Cel mai bun joc al nostru din retur

Fotbal: Poenaru (Clinceni), după 0-3 cu UTA: Cel mai bun joc al nostru din retur

Antrenorul formaţiei Academica Clinceni, Ilie Poenaru, a afirmat, joi, la finalul meciului pierdut pe teren propriu cu 0-3, în faţa echipei UTA Arad că, paradoxal, a fost cel mai bun joc al fotbaliştilor săi în returul de campionat.

"Am avut aşteptări foarte mari de la acest meci şi este, paradoxal, cel mai bun joc al nostru de când am început acest retur. Doar că, bineînţeles, cu anumite probleme", a declarat Poenaru.

El a precizat că echipa sa a făcut multe greşeli de "curtea şcolii" în partida cu UTA Arad: "Să începi jocul de la 0-1 în secunda 30 este foarte frustrant. Ştiam că UTA joacă doar contraatac, au marcat două goluri pe contraatac. Dar să ai 3-4-5 ocazii foarte clare şi un penalty, şi să nu poţi să marchezi... Din păcate, fotbalul se joacă pe goluri. Adversarul ne-a surprins şi ne-a taxat. Am făcut greşeli de curtea şcolii, nu avem ce să facem".

UTA Arad a învins-o pe Academica Clinceni cu scorul de 3-0 (1-0) , joi, în deplasare, în etapa a 21-a a Ligii I de fotbal.

După 21 de partide în actuala ediţie a Ligii I, Academica Clinceni ocupă poziţia a 5-a în clasament, cu 30 de puncte. AGERPRES (V, AS-autor: Adrian Ţone, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale