Fotbal: Pogba rămâne la Manchester United şi este "fericit", susţine antrenorul Jose Mourinho

Fotbal: Pogba rămâne la Manchester United şi este "fericit", susţine antrenorul Jose Mourinho

Campionul mondial francez Paul Pogba va rămâne la Manchester United, a anunţat, joi, un înalt responsabil al clubului, în timp ce antrenorul Jose Mourinho a explicat că jucătorul este "fericit" şi "are dorinţa de a munci" pentru echipă, în ciuda zvonurilor privind dorinţa sa de a pleca la Barcelona.

Pogba, în vârstă de 25 de ani, a revenit luni la antrenamentul echipei. Conform presei britanice, jucătorul ar fi nemulţumit de relaţia sa tensionată cu antrenorul portughez, de rolul său la echipă şi ar considera că i-ar fi mai bine la Barcelona. Însă el nu va pleca de la Manchester, după cum a confirmat o sursă din cadrul clubului.

"Impresia mea este că el a venit luni, fericit, cu poftă de muncă", a afirmat Mourinho, joi, într-o conferinţă de presă, în ajunul meciului de deschidere din Premier League, vineri cu Leicester.

"El a muncit bine luni, marţi şi miercuri. Este unul din jucătorii cu care trebuie să stau de vorbă pentru a vedea cum se simte fizic şi mental. Dar aceeaşi discuţie o voi avea şi cu Young, Fellaini, Lingard (toţi reveniţi cu întârziere de la Cupa Mondială)", a precizat tehnicianul portughez.
AGERPRES (autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Dragomir, editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”