Fotbal: Precizări cu privire la poziția FRF în cazul dezafilierii Universității Craiova

Fotbal: Precizări cu privire la poziția FRF în cazul dezafilierii Universității Craiova

Federația Română de Fotbal a oferit, într-un comunicat, precizări cu privire la poziția sa în cazul dezafilierii clubului Universitatea Craiova, după decizia de luni a Tribunalului București.

FRF a anunțat că va face recurs, considerând că responsabili pentru dezafilierea Universității Craiova sunt fostul președinte al FRF, Mircea Sandu, și fostul președinte al Ligii Profesioniste de fotbal, Dumitru Dragomir.

După cum s-a anunțat, Mircea Sandu și Dumitru Dragomir au fost condamnați de Tribunalul București la câte trei ani de închisoare cu suspendare în dosarul dezafilierii Universității Craiova. De asemenea, a fost stabilită plata unor despăgubiri către club. Decizia instanței nu este definitivă.

"Federația Română de Fotbal consideră că deciziile membrilor fostei administrații FRF în cazul dezafilierii Universității Craiova au avut natură individuală și subiectivă, astfel încât, pe cale de consecință, și răspunderea pentru aceste decizii ar trebui să fie una individuală.

Trebuie să facem o distincție clară și să disociem, astfel, voința personală a decidenților de la acel moment și poziționarea instituției Federația Română de Fotbal față de acest subiect.

Administrația FRF are obligația de a apăra interesele fotbalului românesc și ale instituției care guvernează fotbalul, astfel că va utiliza căile legale de atac la decizia de astăzi a Tribunalului București", se afirmă în comunicatul FRF.

AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Teodora Oprea, editor online: Andreea Lăzăroiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Hopa! A mai apărut o creștină în povestea fraților Tate!

2 VIDEO Noua Eră / Primul om de pe planetă care și-a întinerit vârsta organelor cu 25%

3 Fulgy, fiul Clejanilor, trece pe „hard” cu Bia Khalifa?

4 VIDEO „Ce să fac, mă băieți, cu banii ăștia?” / Patronul de club care se spărgea în figuri, condamnat la peste 8 ani de închisoare pentru contrabandă și…

5 „Începutul sfârșitului” / Fostul colonel FSB Igor Ghirkin, previziuni sumbre pentru trupele rusești de pe front