Fotbal: Preliminariile CM 2022 - ''Am jucat cu mult curaj", a spus selecţionerul Serbiei după victoria cu Portugalia

Fotbal: Preliminariile CM 2022 - ''Am jucat cu mult curaj", a spus selecţionerul Serbiei după victoria cu Portugalia

Selecţionerul Dragan Stojkovic a afirmat că Serbia şi-a dorit mult victoria cu Portugalia (2-1), iar echipa a jucat cu mult curaj în meciul decisiv desfăşurat duminică, în Grupa A a preliminariilor Cupei Mondiale de fotbal din 2022, informează AFP.

"Ştiam că jucăm contra unei mari echipe a Portugaliei şi că nu va fi uşor. Doar victoria ne interesa, care ne-a adus calificarea la Cupa Mondială. Am jucat cu mult curaj", a spus selecţionerul sârb.

"Ştiam că va fi un meci decisiv şi cred că am ajuns să jucăm aşa cum ne dorim, întrucât avem încrederea necesară pentru a ne impune jocul, indiferent de adversar. Felicitările mele merg spre jucătorii mei. Este o mare victorie, un succes istoric", a adăugat Dragan Stojkovic.

Serbia s-a calificat la Cupa Mondială de fotbal din 2022 , după o victorie dramatică la Lisabona, 2-1 cu Portugalia, duminică seara, în ultimul meci, decisiv, din Grupa A a preliminariilor.

Seleccao a deschis scorul rapid, prin Renato Sanches (2), apoi Dusan Vlahovic a ratat şansa egalării (12), trimiţând mingea în bară. Serbia a egalat prin Dusan Tadic (33), iar golul victoriei a fost marcat de Aleksandar Mitrovic (90), cu o lovitură de cap, din centrarea aceluiaşi Tadic.

Portugaliei îi era suficient egalul pentru a obţine calificarea directă, în timp ce Serbia era obligată să câştige. Acum Portugalia va fi nevoită să joace la baraj.
AGERPRES (AS/autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 Lucruri pe care nimeni nu le spune la televizor și nu numai...