Fotbal: Preliminariile CM 2022 - Messi s-a pregătit separat la primul antrenament al selecţionatei Argentinei

Fotbal: Preliminariile CM 2022 - Messi s-a pregătit separat la primul antrenament al selecţionatei Argentinei

Căpitanul selecţionatei de fotbal a Argentinei, Lionel Messi, s-a pregătit separat la primul antrenament efectuat de naţionala "albiceleste", în vederea meciurilor cu Uruguay şi Brazilia din preliminariile Cupei Mondiale din 2022, la fel ca şi mijlocaşul Leandro Paredes, colegul său de la Paris Saint-Germain, informează EFE.

Messi şi Paredes, ambii confruntaţi cu probleme medicale, s-au antrenat sub supravegherea unuia dintre kinetoterapeuţii echipei, în timp ce restul lotului a efectuat un antrenament tehnico-tactic, cu excepţia jucătorilor care au evoluat duminică şi care s-au concentrat pe exerciţii de recuperare în sală, a precizat Federaţia argentiniană de fotbal (AFA) într-un comunicat.

Decarul Argentinei suferă de probleme la genunchiul stâng de aproape două luni, în timp ce Paredes se confruntă cu o leziune musculară de la jumătatea lunii octombrie.

Cei doi, împreună cu celălalt jucător de la PSG, Angel Di Maria, au sosit în Argentina duminică dimineaţa, fiind primii care s-au prezentat în cantonamentul AFA de la Ezeiza, în provincia Buenos Aires, în timp ce restul fotbaliştilor au ajuns în ţară ulterior.

Naţionala Argentinei are programate alte antrenamente marţi după-amiază şi miercuri dimineaţă, înainte de a se deplasa în Uruguay pentru partida cu "celeştii", programată pe 12 noiembrie, din cadrul etapei a 13-a a preliminariilor sud-americane ale CM 2022. Messi şi colegii săi vor primi apoi vizita "eternei rivale" Brazilia, pe 16 noiembrie.

Brazilia şi Argentina, ambele neînvinse de la debutul preliminariilor, ocupă primele două locuri în grupa unică din America de Sud, cu 31, respectiv 25 de puncte. Ele sunt urmate de Ecuador, 17 p, Columbia şi Uruguay, câte 16 p, Chile, 13 p, Bolivia şi Paraguay, câte 12 p, Peru, 11 p, şi Venezuela, 11 p.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…