Fotbal: Preşedintele FC Barcelona cere răbdare din partea fanilor după înfrângerea cu Bayern Munchen

Fotbal: Preşedintele FC Barcelona cere răbdare din partea fanilor după înfrângerea cu Bayern Munchen

Preşedintele clubului FC Barcelona, Joan Laporta, le-a cerut fanilor să aibă răbdare cu echipa după înfrângerea cu 3-0 de marţi seara, de pe Camp Nou, în faţa lui Bayern Munchen, în grupele Ligii Campionilor , arătând că era de aşteptat ca formaţia să aibă un început de sezon mai dificil, scrie Reuters.

''Şi eu sunt la fel de dezamăgit şi supărat ca şi voi. Precizez însă că ceea ce se întâmplă este una dintre situaţiile la care noi ne aşteptam, vă cer răbdare şi vă rog să continuaţi să susţineţi clubul nostru'', a spus Laporta într-un videoclip postat pe contul său de Twitter.

El a făcut un apel la fani să aibă încredere în conducerea grupării, în jucători şi în banca tehnică.

''Aveţi încredere în noi şi fiţi siguri că situaţia se va schimba în bine'', a menţionat Laporta.

FC Barcelona, care l-a pierdut în această vară pe Leo Messi plecat la PSG, se confruntă în prezent cu un număr mare de jucători indisponibili din cauza accidentărilor - Jordi Alba, Pedri, Martin Braithwhite, Sergio Aguero, Ousmane Dembele şi Ansu Fati - şi este pe locul 7 în La Liga înainte de confruntarea cu Granada de luni seara de pe Camp Nou, din etapa a 5-a.

În luna octombrie, FC Barcelona va disputa trei meciuri ''de foc'' în campionat, cu Atletico Madrid, Valencia şi Real Madrid. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina