Fotbal: PSG a confirmat că Angel Di Maria va pleca la finalul sezonului

Fotbal: PSG a confirmat că Angel Di Maria va pleca la finalul sezonului

Paris Saint-Germain a confirmat vineri că fotbalistul său argentinian Angel Di Maria va pleca la finalul sezonului, după şapte ani în care a devenit cel mai bun pasator din istoria clubului, scrie AFP.

Extrema de 34 de ani va mai avea o apariţie în tricoul parizian în meciul de sâmbătă cu Metz din ultima etapă de campionat.

"Va rămâne în amintirea suporterilor ca un jucător cu o stare de spirit ireproşabilă, care a dovedit un angajament infailibil pentru apărarea culorilor noastre", a reacţionat preşedintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, citat într-un comunicat.

În 294 de meciuri la PSG, jucătorul născut la Rosario a reuşit 91 de goluri şi 111 pase decisive.

Di Maria a fost titular pe flancul drept al atacului lui PSG, însă venirea compatriotului său Lionel Messi, în vara anului trecut, l-a împins pe banca de rezerve.

Clubul a decis să nu activeze opţiunea unui sezon suplimentar care exista în actualul său contract, ce expiră pe 30 iunie. Potrivit presei, Di Maria ar putea juca din vară la Juventus Torino.

Plecarea sa este una dintre primele decizii şoc ale conducerii pariziene, care vrea să restructureze în profunzime o echipă ce a dezamăgit în acest sezon.

Clubul ar urma să afle în curând decizia golgheterului său Kylian Mbappe, care ezită între prelungirea contractului său, ce expiră tot pe 30 iunie, şi un transfer la Real Madrid.
AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...