Fotbal: Puşcaş - Rezultatul cu Germania nu este deja scris, avem şi noi şansa noastră

Fotbal: Puşcaş - Rezultatul cu Germania nu este deja scris, avem şi noi şansa noastră

Fotbalistul echipei naţionale a României, George Puşcaş, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Hamburg, că rezultatul partidei cu Germania nu este stabilit dinainte, precizând că prima reprezentativă are şansa ei în întâlnirea de vineri din preliminariile CM 2022.

"Avem nevoie de victorie, trebuie să fim cât mai uniţi şi să continuăm să arătăm ceea ce am arătat în ultimele meciuri. Acestea sunt cele mai frumoase meciuri, în care joci împotriva celor mai buni jucători, eu de abia aştept. Presiunea nu este mai mică, din contră, este mai mare, pentru că întâlnim o echipă puternică şi ar trebui să fim mult mai montaţi şi concentraţi. Nu este deja scris rezultatul, cred că avem şi noi şansă noastră. Am venit aici pregătiţi şi cu siguranţă vom face tot posibilul să scoatem un rezultat important. Cred că echipa arată foarte bine, băieţii sunt destul de montaţi şi dacă mâine vom face un joc frumos şi vom scoate un rezultat pozitiv, atunci toţi suporterii ne vor susţine", a afirmat atacantul.

Întrebat câte goluri şi-ar dori dori să marcheze împotriva Germaniei, George Puşcaş a răspuns: "Asta vom vedea mâine. Sper cât mai multe şi nu doar în meciul acesta. Pentru că urmează o perioadă încărcată, cu multe partide importante, şi cu siguranţă eu sunt pregătit. Sunt foarte fericit când vin la echipa naţională, este o mândrie enormă şi abia aştept să îmbrac acest tricou. Eu mă gândesc să marchez mereu. Şi nu doar aici, ci şi la echipa de club, pentru că asta e meseria mea şi postul meu".

Echipa naţională de fotbal a României întâlneşte, vineri, de la ora 21:45, selecţionata Germaniei, pe Volksparkstadion din Hamburg şi în 11 octombrie, de la ora 21:45, reprezentativa Armeniei, pe Stadionul Steaua din Bucureşti, în Grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale 2022.
AGERPRES (V, AS-autor: Marius Ţone, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

2 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

3 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

4 VIDEO Voi ați văzut ce se întâmplă cu mașinile electrice în Germania?

5 „Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?”