Fotbal: Puteam să ne facem treaba mai uşoară, a declarat selecţionerul echipei Germaniei după victoria de la Bucureşti

Fotbal: Puteam să ne facem treaba mai uşoară, a declarat selecţionerul echipei Germaniei după victoria de la Bucureşti

Selecţionerul echipei de fotbal a Germaniei, Joachim Loew, a declarat că jucătorii săi îşi puteau face mai uşor meciul cu România de duminică, de la Bucureşti, dacă ar fi marcat şi al doilea gol.

''România este o echipă mai bună în comparaţie cu Islanda. În ansamblu, am jucat bine fără minge şi am reuşit câteva faze bune. Dacă e ceva de criticat, ar fi ratările pe care le-am avut. Puteam să ne facem treaba mai uşoară dacă marcam al doilea gol. Cel mai important lucru e că am obţinut cele trei puncte şi putem fi mulţumiţi pentru asta'', a declarat Loew după meci.

Loew, care a condus Mannschaft-ul la titlul mondial în 2014, a explicat schimbările pe care le-a făcut în ultimele minute: ''Am apelat la schimbări pe final deoarece aveam jocul sub control şi nu am permis României să îşi creeze şanse de gol. Noi ne-am creat ocazii, am fost bine structuraţi şi nu era nevoie să fac schimbări''.

''Poate nu am jucat destule mingi în spatele defensivei adverse. De asemenea, puteam face mai multe lansări, dar acestea sunt lucruri care pot fi îmbunătăţite'', a mai declarat Loew.

Echipa naţională de fotbal a României a fost învinsă de reprezentativa Germaniei cu scorul de 1-0 (1-0), duminică seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în Grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022.

Germania învinsese Islanda cu 3-0 în primul său meci din această campanie, iar România a dispus cu 3-2 de Macedonia de Nord.

În următorul meci din preliminarii, prima reprezentativă va întâlni, miercuri, la Erevan, selecţionata Armeniei.

România se mai află în grupă cu Macedonia de Nord, Islanda şi Liechtenstein. La CM 2022 se califică direct primul loc din grupă, locurile secunde urmând să dispute baraje. Ultima Cupă Mondială la care a participat România a fost cea din 1998, din Franţa.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

5 VIDEO București 2024...