Fotbal: Radu Drăguşin a refuzat convocarea la naţionala de tineret

Fotbal: Radu Drăguşin a refuzat convocarea la naţionala de tineret

Fundaşul Radu Drăguşin a refuza convocarea la echipa naţională de tineret a României, pentru stagiul de pregătire din Spania, jucătorul motivând decizia prin faptul că doreşte să se acomodeze la noua sa echipă de club, Sampdoria.

"Radu Draguşin a refuzat convocarea la echipa naţională Under 21. Astfel, jucătorul de 19 ani nu se va prezenta la acţiunea din luna octombrie, când România U21 are programat un stagiu de pregătire în Spania, unde va întâlni Suedia U20 şi Mexic U21. Internaţionalul român şi-a motivat gestul prin dorinţa de a rămâne la echipa de club pentru a se acomoda, având în vedere că în urmă cu trei săptămâni a fost împrumutat de Sampdoria de la Juventus Torino", a anunţat, joi, Federaţia Română de Fotbal.

Antrenorul echipei naţionale de tineret, Florin Bratu, a anunţat lotul de 25 de jucători pentru acţiunea reprezentativei U21 din Spania, unde sunt programate şi două partide amicale, cu Suedia şi Mexic.

Cantonamentul se va desfăşura în perioada 5-10 octombrie. Cele două jocuri şi antrenamentele se vor desfăşura în baza sportivă Marbella Football Center.

Lotul convocat de selecţionerul Florin Bratu:

Portari: Mihai Popa (FC Voluntari), Ştefan Târnovanu (FCSB), Răzvan Ducan (CS Mioveni);

Fundaşi: Alexandru Georgescu (Farul Constanţa), Alexandru Ţîrlea (Deportivo Alaves B/Spania), Radu Drăguşin (Sampdoria/Italia), Bogdan Racoviţan (FC Botoşani), Vladimir Screciu (Universitatea Craiova), Rareş Ispas (Sepsi OSK), Valentin Ţicu (ACS Petrolul 52);

Mijlocaşi: Damian Isac (UTA), Daniel Toma (CS Mioveni), Marius Corbu (Academia Puşkaş/Ungaria), Victor Dican (Universitatea Cluj), Dragoş Albu (U Craiova 1948 SA), Alexandru Cîmpanu (Universitatea Craiova), Antonio Sefer (FC Rapid 1923), David Miculescu (UTA Arad), Alexandru Işfan (FC Argeş), Alexi Pitu (Farul Constanţa), Claudiu Petrila (CFR Cluj), Ricardo Farcaş (Siena/Italia), Ştefan Baiaram (Universitatea Craiova);

Atacanţi: Ianis Stoica (FCSB), Jovan Markovic (Universitatea Craiova).

Naţionala de tineret, care pregăteşte participarea la EURO 2023, competiţia U21 pe care România o găzduieşte alături de Georgia, va disputa două jocuri în cantonamentul de la Marbellla:
România U21 - Suedia U20; joi, 7 octombrie, ora 21:00
România U21 - Mexic U21; sâmbătă, 9 octombrie, ora 21:00

Partidele vor fi transmise în direct la TVR. AGERPRES (AS-autor: Adrian Ţone, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Anda Badea)

Sursa foto: radudragusin5 / Instagram


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...