Fotbal: Rapid a realizat scorul campionatului, 8-0 cu Gaz Metan Mediaş (GALERIE FOTO)

Fotbal: Rapid a realizat scorul campionatului, 8-0 cu Gaz Metan Mediaş (GALERIE FOTO)

FC Rapid Bucureşti a realizat scorul acestui campionat, 8-0 (3-0) cu Gaz Metan Mediaş, luni seara, pe Stadionul Rapid-Giuleşti, într-un meci din etapa a cincea a fazei play-out a Ligii I de fotbal.

Farul a reuşit şi ea să marcheze opt goluri într-o partidă din acest sezon, 8-2 cu Academica Clinceni, în deplasare, în sezonul regulat.

Pentru echipa antrenată de Adrian Mutu au înscris Jakub Vojtus (12), Rareş Ilie (37, 51), Nicolae Carnat (40, 49), Romario Moise (66), Alexandru Dandea (75) şi Junior Morais (90+1). Moise a reuşit cel mai frumos gol, cu un voleu de la 17 metri.



Rapid putea beneficia de un penalty, în min. 4, după o intervenţie a portarului Simion Bumbar asupra lui Alexandru Ioniţă II.

Rapid a avut şi două bare, prin estonianul Mattias Kait (22) şi Claudiu Belu (80), mingea trimisă de acesta din urmă părând că a depăşit linia porţii după ce a lovit bara.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă feminină, cu Iuliana Demetrescu (30 de ani) la centru.



Ultima femeie care a condus la centru un meci din Liga I a fost Teodora Albon, în mai 2012, la Concordia Chiajna - Pandurii Târgu Jiu 3-1.

De remarcat că Demetrescu a arbitrat şi meciul prin care a fost inaugurat stadionul Rapid-Giuleşti, amicalul Rapid - Politehnica Timişoara (1-0), pe 26 martie.

Gaz Metan a ajuns la 11 eşecuri consecutive.



Rapid are şase victorii la rând, toate după numirea lui Adrian Mutu antrenor, şi un singur gol primit.

În sezonul regulat, Gaz Metan a învins-o pe Rapid cu 2-1 în deplasare, iar în retur scorul a fost egal, 1-1.

FC Rapid Bucureşti - CS Gaz Metan Mediaş 8-0 (3-0), Stadion Rapid-Giuleşti - Bucureşti
Au marcat: Jakub Vojtus (12), Rareş Ilie (37, 51), Nicolae Carnat (40, 49), Romario Moise (66), Alexandru Dandea (75), Junior Morais (90+1).
Arbitru: Iuliana Elena Demetrescu (Râmnicu Vâlcea); arbitri asistenţi: Petruţa Iugulescu (Buftea), Mihaela Ţepuşă (Buzău); arbitru de rezervă: Claudiu Marcu (Constanţa)
Observatori: Irina Mîrţ (Bucureşti) - CCA, Romulus Chihaia (Bucureşti) - LPF
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)

Foto: (c) SIMION MECHNO / AGERPRES FOTO

*Mai multe imagini pe AGERPRES FOTO


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...