Fotbal: Raul Rusescu, prezentat oficial de echipa italiană FC Lamezia Terme (divizia a patra)

Fotbal: Raul Rusescu, prezentat oficial de echipa italiană FC Lamezia Terme (divizia a patra)

Fotbalistul român Raul Rusescu a fost prezentat oficial vineri de echipa italiană de divizia a patra FC Lamezia Terme, atacantul de 33 de ani fiind liber de contract după ce s-a despărţit de Academica Clinceni la finalul sezonului trecut.

"Rusescu este un fotbalist cu calităţi tehnice extraordinare A jucat la echipe de renume internaţional, ca FCSB, Sevilla FC, Sporting Braga, Osmanlispor", menţionează site-ul noului său club.

Rusescu a câştigat de trei ori campionatul, o dată Cupa României şi o dată Cupa Ligii, reuşind peste 140 de goluri în carieră, dintre care 19 în Europa League, notează FC Lamezia Terme. Site-ul aminteşte de asemenea cele 12 selecţii şi golul marcat pentru prima reprezentativă a României şi cele două apariţii în Liga Campionilor în tricoul Unirii Urziceni.

Preşedintele Felice Saladini a declarat: "Venirea unui jucător atât de talentat este o contribuţie extraordinară la echipă şi la pasiunea noastră sportivă. Tot oraşul este pe teren, unit în culorile galben-albastru." AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”