Fotbal: Real Madrid are nouă vieţi, declară preşedintele UEFA

Fotbal: Real Madrid are nouă vieţi, declară preşedintele UEFA

Preşedintele UEFA, Alexander Ceferin, s-a ferit să dea un pronostic legat de deznodământul actualei ediţii a Ligii Campionilor la fotbal, dar a estimat că finala dintre Real Madrid şi FC Liverpool, programată în data de 28 mai pe Stade de France, va fi una "incredibil de interesantă", informează cotidianul spaniol AS.

Ceferin a recunoscut că a fost surprins de faptul că madrilenii au reuşit să treacă în semifinale formaţia Manchester City, după ce englezii au dominat ambele manşe.

"În semifinale, m-am îndoit că Real ar putea să o elimine pe Manchester City, mai ales după înfrângerea din primul joc. Dar, evident, că au nouă vieţi, ca pisicile. Sunt o echipă cu experienţă. După părerea mea, apărarea lor este slabă. Îl au însă pe miraculosul Karim Benzema, despre care am spus de multe ori că, după părere mea, este unul dintre cei mai subestimaţi jucători din istoria fotbalului. Luka Modric, cu cât este mai în vârstă, cu atât este mai bun. Dar Liverpool are jucători mai tineri şi au o experienţă foarte importantă în finală. Nu aş îndrăzni să prezic câştigătorul, deoarece ca regulă generală judec greşit. Va fi o finală incredibil de interesantă", a declarat preşedintele UEFA pentru site-ul sloven 24.ur.com.

Alexander Ceferin a ţinut să sublinieze că "nu are probleme cu Real Madrid" după scandalul legat de Super Ligii europene, dar a subliniat că nu mai ţine în prezent legătura cu oficialii clubului spaniol, care susţin în continuare proiectul respectiv, alături de conducătorii echipelor FC Barcelona şi Juventus Torino.

"Nu am probleme cu Real Madrid, desigur, deşi nu am niciun contact cu conducerea clubului în acest moment. Însă faptul că Real este în finala Ligii Campionilor este o dovadă a cât de curate sunt competiţiile UEFA. Real Madrid şi FC Barcelona sunt în finalele masculină şi feminină. Nimeni nu a intervenit împotrivă", a asigurat conducătorul forului fotbalistic european.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ada Vîlceanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Românca ucisă de rechin în Egipt lipsea de două zile din hotelul de 5 stele în care era cazată

2 Totul se petrece în sectorul românesc al Mării Negre / Priviți, americanii și NATO stau cu ochii pe ruși ca pe butelie

3 Un propagandist al Kremlinului se plânge că rușilor li se scuipă în cafea, când frecventează restaurantele din Europa

4 VIDEO Priviți, „dihăniile HIMARS” au început să facă diferența pe câmpul de luptă în favoarea Ucrainei

5 SURSE Premierul a cerut Ministerului de Finanțe o grilă de impozitare a pensiilor speciale