Fotbal: Real Madrid oferă 120 milioane euro pentru transferul lui Kylian Mbappe

Fotbal: Real Madrid oferă 120 milioane euro pentru transferul lui Kylian Mbappe

Real Madrid plănuieşte zi de zi modul de abordare al transferului atacantului Kylian Mbappe chiar în această vară şi pregăteşte o ofertă unică de 120 milioane euro, deşi l-ar putea lua gratis vara viitoare, conform postului de radio Cadena SER, citat de AS.

După transferul lui Lionel Messi la PSG, clubul francez trebuie să facă adevărate artificii contabile pentru a respecta condiţiile privind masa salarială a jucătorilor, fără a încălca normele Ligue 1 şi UEFA. Plecarea lui Mbappe ar ajuta clubul parizian să-şi echilibreze finanţele, conform sursei citate.

PSG a abordat până acum o poziţie de forţă şi nu vrea să-l vândă pe Mbappe, deşi acesta nu a semnat un nou contract şi poate pleca vara viitoare gratis pe Santiago Bernabeu.

Mbappe, 22 ani, campion mondial cu Franţa, a fost transferat de PSG de la Monaco în 2018 pentru o indemnizaţie de circa 180 milioane euro. În cele patru sezoane la PSG, Mbappe a disputat 172 de meciuri şi a marcat 132 goluri în toate competiţiile.
AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 El este masonul crescut la sân de servicii, pe cale să-l îngroape pe Coldea...

2 „Regele este prea plictisitor în pat”

3 Generalul rus Vadim Șamarin, adjunctul lui Gherasimov, a fost reținut

4 VIDEO „România încă este foarte bine” / O româncă din SUA, siderată după ce a cumpărat o pâine de la supermarket

5 Declarațiile președintelui Iohannis s-au viralizat în presa rusă, care relatează pe larg despre refuzul de a trimit soldați și sisteme Patriot în Ucra…