Fotbal: Roberto Mancini rămâne în postul de selecţioner al Italiei după ratarea calificării la CM 2022 (presă)

Fotbal: Roberto Mancini rămâne în postul de selecţioner al Italiei după ratarea calificării la CM 2022 (presă)

Roberto Mancini va rămâne în postul de selecţioner al echipei Italiei, în ciuda ratării calificării la Cupa Mondială de fotbal din 2022, anunţă presa sportivă italiană.

Preşedintele Federaţiei italiene de fotbal (FIGC), Gabriele Gravina a declarat după eşecul suferit joi de Squadra Azzurra în faţa Macedoniei de Nord (0-1), în semifinalele barajului pentru calificarea la CM 2022, că nu îl va concedia pe Mancini, iar ziarele Gazzetta dello Sport şi Corriere dello Sport au scris în ediţiile lor de luni că actualul selecţioner nu va renunţa la funcţia sa.

Roberto Mancini şi-a prelungit contractul cu FIGC până în 2026, cu câteva săptămâni înaintea Campionatului European din vara anului trecut, competiţie la care "azzurri" au cucerit trofeul.

La momentul respectiv, nimeni nu îşi închipuia că, nouă luni mai târziu, Italia va rata calificarea la Cupa Mondială, pentru a doua ediţie consecutivă.

În vârstă de 57 de ani, Roberto Mancini va susţine o conferinţă de presă luni, înaintea meciului cu Turcia, în cursul căreia se aşteaptă să confirme decizia de a rămâne la cârma Italiei până în 2026.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro