Fotbal: Romelu Lukaku a refuzat oferte de la AC Milan şi Newcastle (presă)

Fotbal: Romelu Lukaku a refuzat oferte de la AC Milan şi Newcastle (presă)

Atacantul belgian Romelu Lukaku, achiziţionat cu mare pompă de echipa de fotbal Chelsea de la Inter Milano, în urmă cu un an, nu a reuşit să se adapteze la stilul de joc al grupării de pe Stamford Bridge, antrenată de germanul Thomas Tuchel, şi ar putea părăsi clubul londonez în această vară, scrie presa britanică.

Potrivit cotidianului London Evening Standard, Lukaku a primit deja două oferte de transfer, una dintre ele de la o altă echipă din campionatul englez, Newcastle United, care are la dispoziţie o sumă importantă pentru recrutarea de noi jucători, graţie bogaţilor săi patroni saudiţi. Conducătorii "coţofenelor' i-au făcut o ofertă internaţionalului belgian, pe care acesta ar fi refuzat-o, conform sursei citate.

Publicaţia londoneză precizează că a doua ofertă sosită pe adresa lui Lukaku a fost înaintată de AC Milan, actualul lider din Serie A, campionat în care belgianul a strălucit sub culorile rivale Inter Milano, cu care a cucerit titlul în sezonul trecut.

Lukaku a refuzat însă şi oferta "rossonerilor", dorinţa sa fiind aceea de a continua şi în sezonul viitor la Chelsea, echipă al cărei susţinător este din copilărie, cu speranţa că situaţia sa se va îmbunătăţi din sezonul viitor, adaugă London Evening Standard.

Clubul Chelsea a fost pus în vânzare de actualul său proprietar, rusul Roman Abramovici, care a primit până în prezent patru oferte de preluare, ultima dintre ele din partea miliardarului britanic Jim Ratcliffe, patronul grupului Ineos, dispus să investească 5 miliarde de euro pentru achiziţionarea grupării londoneze..
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dãdârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”