Fotbal: Romelu Lukaku, aproape de un transfer record la Chelsea Londra (presă)

Fotbal: Romelu Lukaku, aproape de un transfer record la Chelsea Londra (presă)

Internaţionalul belgian Romelu Lukaku, atacantul echipei Inter Milano, este pe punctul de a se transfera la formaţia engleză Chelsea Londra, în schimbul unei sume record pentru fotbalul italian, de circa 130 milioane euro, anunţă presa italiană de miercuri, citată de EFE.

Lukaku, autorul a 24 de goluri în ultima ediţie din Serie A, ar putea fi al doilea jucător sacrificat de clubul milanez, după marocanul Archaf Hakimi, în încercarea de a depăşi situaţia financiară delicată pe care o traversează, iar Chelsea a făcut deja o ofertă de peste 100 milioane euro, asigură principalele ziare sportive din peninsulă, Gazzetta dello Sport şi Corriere dello Sport.

Preşedintele clubului Inter Milano, chinezul Steven Zhang (29 ani) l-ar putea vinde pe puternicul atacant belgian, dacă Chelsea va înainta o ofertă de 130 milioane euro. În acest moment, asigură publicaţiile menţionate, gruparea londoneză propune circa 100 milioane euro, plus fundaşul lateral spaniol Marcos Alonso, în schimbul lui Lukaku.

Dacă transferul se va realiza, Romelu Lukaku va deveni cel mai scump fotbalist vândut de un club italian, depăşind transferul francezului Paul Pogba, cedat de Juventus Torino la Manchester Unite, în 2016, pentru 105 milioane euro.

Pentru fotbalistul belgian, transferul la Chelsea ar fi o revenire a sa pe Stamford Bridge, unde a mai jucat între 2013 şi 2017, marcând 87 de goluri în 166 de partide.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...