Fotbal: Romelu Lukaku s-a antrenat alături de coechipierii săi de la Chelsea înaintea meciului de miercuri cu Tottenham

Fotbal: Romelu Lukaku s-a antrenat alături de coechipierii săi de la Chelsea înaintea meciului de miercuri cu Tottenham

Atacantul belgian Romelu Lukaku, care a făcut declaraţii controversate despre situaţia sa la Chelsea, s-a antrenat alături de ceilalţi fotbalişti ai echipei londoneze înaintea meciului de miercuri cu Tottenham Hotspur, din turul semifinalelor Cupei Ligii engleze, informează cotidianul Le Soir.

"Fizic, sunt bine. Dar nu sunt mulţumit de situaţia mea la Chelsea. Thomas Tuchel a ales să joace într-un alt sistem. Nu sunt mulţumit, dar voi rămâne profesionist, nu pot să abandonez acum", a declarat Romelu Lukaku într-un interviu difuzat săptămâna trecută de Sky Sport Italia.

Antrenorul Thomas Tuchel nu l-a inclus pe belgian în lotul pentru derby-ul cu Liverpool, de duminică, din Premier League (2-2), însă luni a avut o discuţie cu atacantul său. Potrivit presei engleze, rezultatul discuţiei a fost unul pozitiv. Lukaku şi-ar fi exprimat regretul pentru declaraţiile sale, recunoscând că a subestimat impactul acestora.

Lukaku a participat ulterior la antrenamentul colectiv al echipei londoneze şi rămâne de văzut dacă va fi trecut pe foaia de joc pentru duelul de miercuri cu Tottenham.

De la debutul sezonului, Tuchel a preferat deseori să-l lase pe banca de rezerve pe belgian, a cărui formă a fost afectată de accidentări şi de Covid-19.

La conferinţa de presă pe care a susţinut-o la finalul meciului cu Liverpool, tehnicianul a refuzat să dezvăluie ce îi va spune lui Lukaku luni sau dacă belgianul va reveni în lotul echipei pentru partida cu Spurs.

Marina Granovskaia, directorul general al clubului, a avut un rol în discuţia dintre Tuchel şi Lukaku, pentru a aplana situaţia, scrie The Guardian. Tuchel a avut sprijinul conducerii lui Chelsea şi al jucătorilor când a decis să nu-l includă în lotul pentru meciul cu Liverpool pe atacantul care este cel mai scump transfer din istoria clubului.
AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dãdârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 Așa o fi?

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă