Fotbal: Ronald Koeman (FC Barcelona) susţine că nu are probleme în relaţia cu Messi

Fotbal: Ronald Koeman (FC Barcelona) susţine că nu are probleme în relaţia cu Messi

Noul antrenor al echipei spaniole de fotbal FC Barcelona, olandezul Ronald Koeman, susţine că nu a întâmpinat dificultăţi în relaţia cu Lionel Messi, spre deosebire de predecesorul său Quique Setien, care a dezvăluit că a avut probleme în controlarea starului argentinian, transmite Reuters.

Messi, 33 ani, şi-a anunţat oficial clubul, în luna august, că doreşte să-şi rezilieze contractul, înainte de a decide să mai continue un sezon. Setien a fost concediat la finalul sezonului 2019/2020, în care Barca nu a câştigat niciun trofeu.

''Nu sunt de acord cu Setien, dar îi respect părerea şi experienţa pe care a trăit-o. Messi este un jucător foarte bun, cel mai bun din lume. Îi văd ambiţia, dar nu este un jucător care să fie dificil de controlat pentru mine. Fiecare antrenor este diferit, dar pentru mine, el este căpitanul şi vorbesc cu el săptămânal despre problemele din vestiar şi din teren, iar relaţia noastră este bună'', a declarat Koeman la conferinţa de presă de marţi, din ajunul meciului cu Dinamo Kiev, de pe Camp Nou, din Grupa G a Ligii Campionilor.

Catalanii sunt lideri în grupă cu şase puncte, după 5-1 cu Ferencvaros şi 2-0 cu Juventus. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...