Fotbal: Sergio Ramos are un salariu de 6 milioane de euro net pe an, a dezvăluit L'Equipe

Fotbal: Sergio Ramos are un salariu de 6 milioane de euro net pe an, a dezvăluit L'Equipe

Fotbalistul spaniol Sergio Ramos are un salariu de 6 milioane de euro net pe an la Paris Saint-Germain, deşi nu a jucat niciun minut pentru vicecampioana Franţei după sosirea sa în această vară de la Real Madrid, scrie L'Equipe.

Indisponibil din cauza accidentărilor repetate la gambă şi la genunchi, fundaşul de 35 de ani a reluat marţi antrenamentele colective şi ar putea debuta la sfârşitul acestei luni în tricoul lui PSG.

În aşteptarea primului meci al lui Ramos la PSG, L'Equipe a dezvăluit ce salariu are veteranul spaniol, venit ca jucător liber de contract. Potrivit ziarului, fostul căpitan al lui Real Madrid are un salariu anual net de 6 milioane de euro, destul de departe de cele ale atacanţilor vedetă Neymar (3 milioane de euro brut pe lună) şi Kylian Mbappe (2 milioane de euro brut pe lună). Ramos câştigă ceva mai puţin decât portarul Gianluigi Donnarumma (7 milioane de euro net pe an).

Fundaşul nu ar fi încasat nicio primă când a semnat contractul valabil doi ani.

"Nu se va retrage şi nici nu-i va fi reziliat contractul. Nu există nicio îndoială în privinţa lui Sergio", a declarat pentru El Mundo fratele şi agentul jucătorului, Rene Ramos, în contextul speculaţiilor potrivit cărora PSG se gândeşte să renunţe la fotbalistul spaniol.

Ramos are 180 de selecţii pentru naţionala Spaniei, cu care a fost campion mondial şi european.
AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”