Fotbal: Shane Long, autorul celui mai rapid gol din istoria Premier League

Fotbal: Shane Long, autorul celui mai rapid gol din istoria Premier League

Irlandezul Shane Long, atacantul echipei Southampton, a înscris cel mai rapid gol din istoria campionatului de fotbal al Angliei, după doar 7,69 secunde de joc, în cursul meciului-restanţă cu formaţia Watford (scor 1-1), contând pentru etapa a 31-a din Premier League, disputat marţi seara.

Imediat după startul partidei, Long a intrat în posesia mingii, după ce a contrat o degajare a fundaşului Craig Cathcart, iar apoi l-a lobat pe Ben Forster, portarul gazdelor, deschizând scorul.


Foto: (c) Andrew Boyers / REUTERS


Precedentul record aparţinea fundaşului Ledley King (Tottenham), autorul unui gol după 9,10 secunde de joc, în anul 2000, împotriva formaţiei Bradford City.

Acest gol rapid al lui Shane Long este doar al patrulea marcat de fotbalistul irlandez, în vârstă de 32 ani, de la debutul acestui sezon.

Reuşita lui Long nu a fost suficientă însă pentru a aduce victoria lui Southampton în partida de pe stadionul Vicarage Road, gazdele restabilind egalitatea în minutul... 90, prin Andre Gray.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”