Fotbal: Southampton a început un nou capitol din istoria sa cu un succes categoric în Premier League

Fotbal: Southampton a început un nou capitol din istoria sa cu un succes categoric în Premier League

Echipa Southampton a obţinut prima victorie după preluarea sa de către miliardarul sârb Dragan Solak, impunându-se pe teren propriu, cu scorul de 4-1, în faţa formaţiei Brentford, marţi seara, într-o partidă contând pentru etapa a 18-a a campionatului de fotbal al Angliei.

Pentru "sfinţi" au marcat Jan Bednarek (5), Alvaro Fernandez (37 - autogol), Armando Broja (49) şi Che Adams (70), în timp golul de onoare al oaspeţilor a fost înscris de Vitaly Janelt (23).

Dragan Solak, un magnat al televiziunii prin cablu, a plătit 120 de milioane de euro pentru a deveni acţionarul majoritar al clubului Southampton, iar marţi a asistat la succesul noului său club din tribunele St Mary's Stadium.


Foto: (c) Peter Nicholls / REUTERS


În urma acestui succes, Southampton a urcat pe locul 11 în Premier League, cu 24 de puncte, în timp ce Brentford se află pe poziţia a 13-a, cu un punct mai puţin.

Miercuri este programat un alt meci restanţă din etapa a 18-a a campionatului englez, West Ham United - Norwich City.
AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...