Fotbal: Staff-ul tehnic al echipei Gaz Metan Mediaş a convenit rezilierea contractelor cu conducerea clubului

Fotbal: Staff-ul tehnic al echipei Gaz Metan Mediaş a convenit rezilierea contractelor cu conducerea clubului

Staff-ul tehnic al echipei de fotbal Gaz Metan Mediaş a convenit rezilierea contractelor cu conducerea clubului, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, antrenorul secund Marin Dună.

La meciul cu Dinamo, de vineri, din cadrul etapei a 27-a a Ligii I, vor sta pe banca tehnică antrenorul secund Marin Dună şi preparatorul fizic Alex Petcu, antrenorul principal Ilie Poenaru părăsind deja echipa.

"Situaţia noastră este destul de clară, ne-au rugat cei din club să îi ajutăm la acest joc, la meciul cu Dinamo, iar după meciul cu Dinamo încheiem raporturile contractuale, pentru că nu avem cum, am ajuns şi noi cu cuţitul la os, nu putem să stăm să antrenăm nişte copii şi să ce... Asta este viaţa, mergem pe drumuri diferite şi să dea Dumnezeu să revină fotbalul aşa cum era odată în Mediaş. Mâine voi sta eu pe bancă şi cu preparatorul fizic, cu Alex Petcu, dar meciul l-am pregătit împreună cu Ilie Poenaru", a declarat Dună.

El a afirmat că la partida cu Dinamo vor fi folosiţi jucătorii care au rămas la echipă după plecarea în masă a titularilor, lotul fiind completat cu juniori.

"Noi, staff-ul, am pregătit meciul ca oricare altul de până acum, dar cu alţi jucători, pentru că au plecat 9-10 jucători, chiar nu mai ştiu câţi. Vor juca cei care au jucat mai puţin din vechea gardă, 7-8 şi restul vom juca cu copii. Am pregătit jocul bine cred eu, acum depinde cât pot duce aceşti copii, într-un meci de Liga I. Chiar şi cei care au jucat mai puţin nu vor avea ritm de joc. Va fi greu, o situaţie dificilă. Nu mă aşteptam să se ajungă aici, nici prin cap nu îmi trecea când am ajuns la Mediaş, dar, din păcate pentru acest club şi acest oraş, s-a întâmplat asta. Nici nu ştiu practic ce s-a întâmplat, dar asta este situaţia", a afirmat tehnicianul.

Întrebat dacă mai crede în salvarea echipei de la retrogradare, Dună a spus că autorităţile oraşului sunt cele care pot rezolva o parte din problemele financiare.

"Eu de felul meu sunt optimist şi sper din tot sufletul să îşi revină această echipă, pentru că merită. Chiar dacă s-ar duce în Liga a II-a, sper să rezolve cu problemele din spate, cu datoriile, şi să o ia de la capăt, să revină în Liga I. Pentru a rămâne în Liga I mi-e greu să cred că mai poate să facă lucrul acesta, deşi îmi pare foarte, foarte rău. Singurii oameni care pot rezolva şi să ţină echipa pe linia de plutire sunt autorităţile, nu văd pe cineva să vină cu atâţia bani, să se bage în datorii, şi să ţină şi echipa", a mai spus Marin Dună.

Gaz Metan Mediaş va întâlni, vineri, în deplasare, de la ora 19:55, formaţia Dinamo, într-o partidă din cadrul etapei a 27-a a Ligii I.
AGERPRES (V-autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dãdârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...