Fotbal: Steaua a perfectat transferul fundașului Mihai Bălașa

Fotbal: Steaua a perfectat transferul fundașului Mihai Bălașa

FC Steaua București a perfectat transferul fundașului Mihai Bălașa, de la AS Roma, a anunțat, marți seara, vicecampioana României la fotbal pe site-ul său oficial.

Sursa foto: steauafc.com

Fundașul în vârstă de 22 de ani a semnat un contract valabil pe cinci ani, va purta tricoul cu numărul 14 și se va alătura în scurt timp lotului condus de Laurențiu Reghecamp.

"Sunt foarte fericit că, deși am așteptat ceva, transferul meu la Steaua a fost rezolvat. Mi-am dorit foarte mult să ajung aici și sper să nu dezamăgesc. Vreau să joc cât mai bine, să îmi ajut echipa și să ne îndeplinim obiectivul de a câștiga titlul și de a ne califica în Champions League", a declarat Mihai Bălașa.

Mihai Alexandru Bălașa, născut pe 14 ianuarie 1995, a început fotbalul la Academia Gheorghe Hagi. În 2012 a debutat pentru FC Viitorul, pentru care a evoluat până în iulie 2013 în 23 de partide și a înscris o dată. A fost transferat, în vara lui 2013, de către AS Roma, club pentru care a activat la echipa de tineret (26 de meciuri și 3 goluri) și care l-a împrumutat, în 2014, la FC Crotone, club pentru care a adunat 55 de partide și două goluri, reușind promovarea în Serie A în 2016. În vara trecută a fost împrumutat la Trapani Calcio, pentru care a jucat în 10 partide oficiale, menționează sursa amintită. A reprezentat România la toate categoriile de vârstă ale echipelor naționale, cu excepția selecționatei de seniori.

Steaua i-a mai transferat iarna aceasta pe Denis Alibec (Astra) și Harlem Gnohere (Dinamo).

AGERPRES (AS/autor: Mihai Țenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa