Fotbal: Suporterii dinamovişti au plătit datoria de peste 460.000 de lei către jucătorul Borja Valle

Fotbal: Suporterii dinamovişti au plătit datoria de peste 460.000 de lei către jucătorul Borja Valle

Suporterii echipei Dinamo au anunţat, miercuri, că au achitat 463.273 de lei către jucătorul Borja Valle, sumă ce constituie salariul acestuia în intervalul septembrie - decembrie 2020.

"Reparăm oalele sparte de alţii, aia facem! Adunăm piesele împrăştiate atât de brutal de spanioli pe podea şi le lipim, cu mare grijă, la loc. Refacem Dinamo din bucăţele! Achităm datorii pentru a ajunge în punctul în care să putem construi! Ultima plată efectuată de Dinamo este către unul dintre jucătorii aduşi de acţionarul majoritar în condiţii financiare exorbitante, mult peste media salarială pe care şi-o pot permite toate cluburile din Liga 1, nu doar clubul nostru! Dinamo a plătit astăzi 463.273 lei către Borja Valle. Salariul pe 4 luni, din septembrie până în decembrie. Sunt bani promişi prin contract jucătorului de către acţionarul majoritar iresponsabil, în numele clubului Dinamo! Sunt bani mulţi pe care Cortacero ştia că nu îi va aduce în club niciodată. O ofertă salarială absolut aiuritoare care se adaugă altor oferte, la fel de iresponsabile, prin care intenţiona să îngroape Dinamo, cel mai probabil!", se arată într-un mesaj al suporterilor publicat pe pagina de Facebook .


Fanii precizează că sunt obligaţi să plătească datoriile clubului pentru a putea spera că gruparea alb-roşie va putea obţine licenţa pentru sezonul următor.

''DDB a făcut eforturi pentru a obţine înţelegeri cu jucătorii şi alţi angajaţi, eforturi care în unele cazuri, majoritatea, s-au concretizat, însă în altele nu. Aşa că suntem obligaţi să plătim, dacă vrem să luam licenţa şi să supravieţuim! Contractul lui Borja Valle este cea mai mare plată făcută de Dinamo către jucătorii aduşi de conaţionalul lor'', precizează sursa citată.

Jucătorul spaniol Borja Valle, legitimat în acest moment la Real Oviedo, a plecat în luna decembrie de la Dinamo, nemulţumit fiind de neplata salariilor.

Suporterii echipei Dinamo anunţaseră marţi că suma pe care trebuie să o strângă pentru achitarea datoriilor în vederea obţinerii licenţei pentru sezonul următor este de 550.000 de euro. AGERPRES (AS-autor: Adrian Ţone, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...